Etiqueta documental

Robert Gerhard i la música vocal d'arrel popular

El músic vallenc protagonitza un documental al festival In-Edit

"Aquells que mantenen viva una tradició no són els que s'hi conformen, sinó els que la transformen". La frase és de Robert Gerhard, protagonista d'un documental que es presenta aquest dijous 4 de novembre a les 16.30 h, als multicines Aribau de Barcelona, en el marc del festival In-Edit.

Petitet protagonitza el nou documental de Carles Bosch

Es presenta aquest dimecres 16 de maig al DocsBarcelona

El documentalista Carles Bosch retrata la història de Petitet a través del documental Petitet, el rumbero que va prometre l'impossible, que aquest dimecres 16 de maig s'estrena al festival DocsBarcelona, a Aribau Multicines. A més, el 8 de juny serà a les cartelleres catalanes amb la distinció El documental del mes.

Ofici, joglar

El Tradicionàrius estrena un documental dedicat a Jaume Arnella aquest 17 de març

Un dels grans personatges de la música popular catalana, Jaume Arnella, és el protagonista d'un documental que s'estrenarà aquest dijous, 17 de març, al CAT de Gràcia, en el marc del festival Tradicionàrius. La cita és a les 21.30 h, i l'entrada és lliure fins a completar l'aforament.

Sempre Al Tall

Josep Pitarch dirigeix un documental sobre l'emblemàtic grup de folk

Aquest 24 de juliol s'estrenarà al Claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València el documental Sempre Al Tall, dirigit per Josep Pitarch. Començarà a les 22 h i l'entrada serà lliure fins a completar l'aforament.

Documental sobre Jaume Arnella... rodant!

Es faran dues filmacions amb públic a Granollers, el 20 i el 22 de juliol

Fa unes setmanes vam explicar-vos que hi havia en marxa una campanya de micromecenage per finançar el documental Jaume Arnella, el joglar. La campanya a Verkami va ser tot un èxit, i aquest juliol tothom que vulgui pot fer de públic en dues filmacions, el 20 i el 22 de juliol a Granollers.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]