'Reus, La Mussara, Cassiopea', el directe de Fito Luri

Estrenem el primer vídeo del nou directe

| 01/03/2015 a les 15:00h

Fito Luri publicarà aquest estiu un nou disc, Reus, La Mussara, Cassiopea. Serà el seu cinquè àlbum en solitari, aquest cop enregistrat en directe al Teatre Bartrina de Reus. 
Fito Luri Foto: Arxiu de l'artista

Reus, La Mussara, Cassiopea és el nom del nou espectacle en directe de Fito Luri, que ha servit per enregistrar el seu cinquè disc, aquest cop en directe. Consta d'una tria de les seves cançons, un viatge pel seu món i per la seva vida. El títol del treball no és casualitat: Reus és on l'autor es va criar, La Mussara el lloc on troba el repòs necessari per escriure mentre gaudeix de l'entorn i la natura, i Cassiopea el món imaginari on viuen els habitants de les seves cançons. 

L'any 2002 el reusenc engegava el seu projecte més personal com a cantautor, i avui, després de tretze anys i quatre àlbums en solitari, i coincidint amb el seu 44è aniversari, avancem un vídeo del seu nou directe:



El disc estarà disponible aquest estiu i hi han col·laborat Cesk Freixas, a "Senyores i Senyors", Meritxell Gené, Joan Reig i Gina Llauradó, entre altres.
Arxivat a: Enderrock