Arriba la 10a edició del Let's Festival

Fins al 28 de març l'Hospitalet de Llobregat esdevé el centre de culte de l'escena indie i pop

| 06/03/2015 a les 15:00h

La cita anual de la música independent comença avui a la sala Salamandra amb Mishima, Joana Serrat, Los Nastys, Les Sueques i The Saurs. En aquesta edició també hi actuaran Els Amics de les Arts, Coriolà i Dorian, entre altres.

Joana Serrat Foto: Alicia Aguilera

Mishima
i Joana Serrat són els encarregats de llançar el tret de sortida del Let's Festival d'enguany. La sala 1 de Salamandra acollirà la banda barcelonina i el seu últim disc, L'ànsia que cura (The Rest Is Silence / Warner Music, 2014), acompanyats de la cantant vigatana, que presenta Dear Great Canyon (El Segell del Primavera, 2014). Simultàniament, a la sala 2 actuaran Los Nastys, Les Sueques i The Saurs.

Dorian
estan immersos en l'enregistrament de Diez años y un día, una commemoració del seu desè aniversari, però no es perdran la cita, i demà compartiran escenari amb Poncho i John Grvy, mentre que a la sala 2 actuaran Jupiter Lion i Músculo

També formen part del cartell Els Amics de les Arts, Coriolà, Manos de Topo, Gudar, Cycle, Mürfil, Contra, The Parrots, Terrier, El Columpio Asesino, Nudozurdo, Trajano!, Bigott, Sensacional, I Am Dive, Cápsula, Havalina, La Habitación Roja, Grises, Full, El Último Vecino, Pablo Und Destruktion, José Domingo. Tancaran el festival el dia 28 de març Standstill, Nocturnos, Black Islands, La Bien Querida i Hidrogenesse.

Podeu trobar la informació completa al web del festival, i es poden comprar abonaments que donen accés a tots els concerts o bé entrades específiques per a cada actuació.
Arxivat a: Enderrock