10 anys de Lexu's a Enderrock TV

Nevoa i Okey OK presenten els seus nous treballs

| 23/03/2015 a les 15:00h

Comença una nova setmana i amb aquesta una nova fornada de música. Threejay Trio llançaran el tret de sortida, i dimarts serà el torn de Lexus, que celebren deu anys als escenaris. Dimecres serà el torn de Névoa i divendres d'Okey OK. El dijous d'aquesta setmana no hi haurà Enderrock TV, perquè al seu lloc es transmetrà en directe la gala dels Premis Enderrock.
Lexu's Foto: Arxiu

Abans d'aterrar al Cafè Jazz en el marc del Born de Cançons, Threejay Trio passaran pel pató de L'Illa de Robinson. Amb el seu darrer disc sota el braç, Threejay (Quadrant Records, 2014), interpretaran "Unarre 6AM". Dimarts serà el torn de Lexu's: els de Tàrrega celebren 10 anys de trajectòria i aterren a L'Illa de Robinson amb la cançó "Cau", inclosa al seu últim disc, 10 anys i una nit (autoeditat, 2014).

Névoa tindrà el seu torn dimecres, i ho farà amb el seu nou projecte de cançons de cantautors portuguesos adaptats al català. "Ai, vida" és la cançó elegida per a aquesta ocasió. 

Dijous 26 de març no hi haurà emissió d'Enderrock TV perquè se celebra la gala d'entrega dels Premis Enderrock, que tindrà lloc al Teatre Municipal de Girona. El Punt Avui i la Xarxa de ràdios i televisions locals transmetran la gala en directe. 

Okey OK tancaran aquesta setmana. Karma (DiscMedi, 2015) és el nou disc dels barcelonins, i en presentaran la cançó "Em fas viure". 
Arxivat a: Enderrock