La sorpresa de Sopa de Cabra

El festival Strenes anuncia un concert històric en un terrat de Girona el mateix dia

| 25/03/2015 a les 14:59h

Sopa de Cabra va iniciar un compte enrere que desencadena al 28 de març, i per la seva banda el festival Strenes ha anunciat un acte històric al Pont de Pedra de Girona. Cap dels dos ha dit que els actes estiguin relacionats, però tot apunta que el retorn de la banda gironina serà al terrat de l'Oficina de Turisme de la ciutat. 
Pont de Pedra Foto: Jitka Erbenová

Sopa de Cabra segueix amb el seu compte enrere fins al dia 28 de març. No han dit què passarà i la informació arriba molt lentament, però podria casar perfectament amb les coordenades de l'inici de l' Strenes. La banda no ha ha explicat què passarà el dia 28, i l'Strenes no ha confirmat el nom del grup que actuarà al terrat. Casualitat?

Des el 3 de març les xarxes socials de la banda gironina treuen fum:
 


Després de les actuacions dels Beatles al terrat dels estudis Apple Record de Londres i d' U2 al terrat del Republic Liquor Store de Los Angeles, aquesta edició de l'Strenes engega el 28 de març amb un acte que vol deixar Girona com una de les ciutats que han acollit un esdeveniment d'aquestes característiques. Un grup oferirà una actuació musical de 30 minuts de durada que es podrà veure des del Pont de Pedra a les 18 h, i se'n farà un videoclip, de la mateixa manera que es va fer a les altres actuacions.
Arxivat a: Enderrock