Programació especial prèvia a la gala

Abans i després de la cerimònia La Xarxa emetrà el documental d'Enderrock 'La meva generació'

| 26/03/2015 a les 07:00h

Al llarg de la tarda, la plaça del Vi de Girona, situada davant el Teatre Municipal, acollirà una programació especial amb entrevistes i música en directe. Les televisions de La Xarxa emetran abans i després de la gala el documental que va produir el Grup Enderrock per al 20è aniversari de la revista, deu 'Converses Enderrock' entre diferents artistes de l'escena: La meva generació.  
Premis Enderrock 2015

La Xarxa de Comunicació Local se suma de manera molt especial als Premis Enderrock 2015. A partir de les 16 h a la plaça del Vi començarà l’emissió en directe i de cara al públic del programa de ràdio La tarda. El magazín presentat per Marina Romero i Sònia Tubert es dedicarà íntegrament als Premis de la Música Catalana i inclourà actuacions en directe de Núria Graham, Bonobos i Senior i el Cor Brutal i amb entrevistes al director editorial d’Enderrock, Lluís Gendrau, i a diversos agents premiats en els reconeixements a la indústria musical. També passaran per l’estudi de La Xarxa els premiats Zoo, La iaiaLo Gitano Blanc, l’Orquestra Montsalvat i els multipremiats Txarango.
 
A partir de les 19.30 h l’escenari de la plaça del Vi serà responsabilitat de Televisió de Girona, que emetrà un programa especial per a les televisions adherides de La Xarxa. Aquest programa conduït per Rosó Feliu contindrà les actuacions en directe de Lo Gitano Blanc, Joan Dausà i Oques Grasses i entrevistes a Miqui Puig, Love of Lesbian i Txarango, que tancaran el programa a les 20.30 h. 

La meva generació
La programació de La Xarxa especial Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana es complementarà amb l’emissió de 20.30 a 21 h d’una prèvia del documental La meva generació, un treball audiovisual que recull deu converses entre vint músics que són un reflex del passat, el present i el futur de la realitat musical catalana. Les converses estan conduïdes per una desena de periodistes escollits especialment per a cada parella. El documental s’emetrà íntegrament, en finalitzar la gala, per les televisions locals adherides a La Xarxa. 

Dirigit per Pol Fuentes i produït per Grup Enderrock, el llargmetratge es va estrenar fa dos anys amb motiu dels vint anys de la revista. 
Arxivat a: Enderrock