Toti Soler i Sílvia Pérez Cruz obriran
la gala

Homenatge als 50 anys de trajectòria del músic maresmenc

| 26/03/2015 a les 16:00h

Toti Soler interpretarà dues cançons a l'inici de la gala dels Premis Enderrock, una de les quals amb l'acompanyament de Sílvia Pérez Cruz. A més, els banyolins Germà Negre homenatjaran en directe Ovidi Montllor, Xavier Cugat i Gato Pérez.

Sílvia Pérez Cruz i Toti Soler Foto: Arxiu Enderrock

Considerat un dels màxims exponents i referents de la cançó popular i de la guitarra catalana, Toti Soler serà l’encarregat d’obrir la gala dels XVII Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana, que se celebren aquesta nit al Teatre Municipal de Girona.

El músic maresmenc, Premi Enderrock a la Trajectòria pels seus cinquanta anys de carrera, interpretarà dues peces: una de les seves cançons més populars, “Petita festa” (amb lletra de Marià Manent i versió del poeta Li Po), i a duet amb la cantant empordanesa Sílvia Pérez Cruz “Cançó de suburbi” (amb lletra de Josep Maria de Sagarra), un tema molt especial, ja que va ser Ovidi Montllor qui va encarregar a Toti Soler que musiqués aquest poema de Sagarra per a un dels darrers muntatges musicoliteraris que van presentar els dos artistes.
 
A més de la intervenció de Toti Soler i Sílvia Pérez Cruz, la Nit Enderrock preveu una altra sorpresa musical de tribut a la música catalana. Es tracta del medley que interpretaran Germà Negre amb temes d’Ovidi MontllorXavier Cugat i Gato Pérez. La música dels banyolins servirà per retre homenatge a aquests tres músics, als quals es dedica la gala d’enguany. Els Premis de la Música Catalana 2015 inclouran a més les actuacions musicals ja anunciades de Senior i el Cor Brutal, Joan Dausà, Els Catarres, Núria Graham i Nyandú
Arxivat a: Enderrock