Sopa de Cabra actuen a un terrat de Girona

La banda ha anunciat una gira de tres únics concerts i nou disc per a finals d'any

| 28/03/2015 a les 18:54h

Després de gairebé un mes d'incògnites a les xarxes socials, Sopa de Cabra ha revelat el misteri del 28 de març i han actuat al terrat de l'Oficina de Turisme de Girona a les sis de la tarda. El concert ha durat uns 45 minuts i el grup ha interpretat grans clàssics i s'ha enregistrat un videoclip de la cançó "Camins". L'acte històric s'emmarca dins el festival Strenes i la sorpresa ha donat el tret de sortida a la tercera edició. 
Sopa de Cabra Foto: Xavier Mercadé

El concert sorpresa del festival Strenes ha convocat molta gent al Pont de Pedra de Girona. Des d'allà el públic ha pogut gaudir durant tres quarts d'hora del directe de Sopa de Cabra . El grup ha actuat al terrat de l'Oficina de Turisme a l'estil que van fer The Beatles a Londres i U2 a Los Angeles. En record d'aquesta acció històrica i inspirant-se en aquestes dues actuacions, en resultarà un videoclip de "Camins", gravat en directe.

Els gironins no trepitjaven un escenari des del 2011. Aquesta vegada la gira de retorn culminarà amb un nou disc a finals d'any, que gravaran entre els mesos de juny i setembre. Es tracta del primer treball en estudi després de 15 anys.

El cantant Gerard Quintana ha explicat dalt del terrat els detalls de la nova gira. L'han batejat 3, 2, 1... , un compte enrere que constarà només de tres concerts: el 18 de juliol al festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, el 24 de juliol dins la programació de la festa major de Les Santes de Mataró i el 7 d'agost al festival Internacional de Música de Cambrils. L'aforament de cada concert serà limitat i les entrades es posaran a la venda dilluns 30 de març a partir de les 10 h a través del seu web . El repertori de la tríada de concerts comptarà amb les cançons mítiques de Sopa de Cabra i també amb noves composicions que formaran part del nou disc. 

Fa sis mesos que el grup treballava en l'acte inèdit que ha acollit la capital gironina. El concert  forma part de la programació de l'Strenes i el festival ha inaugurat així la tercera edició que convertirà Girona en l'epicentre musical fins al 25 d'abril. 

Arxivat a: Enderrock