El 'Foc!' d'Ebri Knight encén Barcelona

La banda del Maresme actua avui a la sala Music Hall de la capital catalana

| 22/04/2015 a les 07:00h

Ebri Knight es troben en plena gira de presentació de Foc! (Maldito Records), el seu darrer disc. El passat 17 d'abril van actuar a La Mirona de Salt, i avui aterren a Barcelona en el segon concert del tour.
Ebri Knight Foto: Arxiu Enderrock

Ebri Knight
oferirà avui un concert a la sala Music Hall de Barcelona. La banda del Maresme età immersa en la gira de presentació del seu nou disc, Foc! (Maldito Records). El tour va començar el passat 17 d'abril a La Mirona de Salt en el marc del festival Strenes.

El folk-rock hooligan continua sent el segell d'identitat del grup, però amb una sonoritat més sòlida. Segons van explicar al número d'abril de la revista Enderrock, "l'objectiu era plasmar la potència del directe al disc (Foc!)" i ho han aconseguit. Gràcies a la feina de producció de Miquel Gironès ( Obrint Pas ) i Marc Bòria, la base de guitarra, baix i bateria sona molt més compacta i contundent. Els joves músics han marcat un abans i un després amb Foc!, on han assolit un so netament professional.

Ebri Knight encendrà la sala Music Hall aquesta nit a les 21 h. Les entrades per al concert es poden adquirir a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock