Bonobos, Patch i Andreu Valor canten Joan Pau Giné

Sis grups d'arreu dels Països Catalans homenatgen el cantautor a Perpinyà

| 25/04/2015 a les 06:59h

Perpinyà acull un concert homenatge al poeta i cantant Joan Pau Giné. Una petita representació dels 92 grups d'arreu dels Països Catalans que van participar al llibre disc que recordava la figura de l'artista rossellonès fa un any, seran sobre l'escenari per recordar la veu de l'emblemàtic cantautor: Bonobos, Andreu Valor, Dídac Rocher, Patch, Madretomasa i Blues de Picolat.  
Joan Pau Giné Foto: Arxiu

Perpinyà esdevé l'escenari ideal per homenatjar el cantautor rossellonès Joan Pau Giné. 22 anys després de la seva prematura mort en un accident de trànsit, diversos artistes d'arreu dels Països Catalans interpretaran algunes de les cançons de l'artista, al Teatre Municipal del municipi de Catalunya Nord. El concert està organitzat per l'associació Adiu ça va?, una entitat que reivindica la figura de l'autor, juntament amb el Col·lectiu Joan Pau Giné dels Angelets de la terra. 

En total seran sis els grups que ompliran l'escenari amb la música de Joan Pau Giné. La banda andorrana Madretomasa interpretarà quatre cançons, dues de les quals del cantautor rossellonès. Així ho faran tots els artistes que seran sobre l'escenari: el cantautor valencià Andreu Valor, el grup revelació dels Premis Enderrock 2015 Bonobos, l'univers poètic de Didac Rocher, la banda barcelonina Patch i el grup de Catalunya Nord Blues de Picolat

L'any passat ja es va editar un llibre-disc amb quatre àlbums, Canten Giné (Adiu Ça Va?, 2014), on 92 artistes del conjunt dels Països Catalans recorrien la totalitat del repertori del cantautor de Bages.
Arxivat a: Enderrock