'Un poble de cançons', nou disc de Komfusió

Presenten el seu segon treball a Sella

| 23/05/2015 a les 15:00h

El grup de la Marina Baixa Komfusió publica avui el seu segon disc, Un poble de cançons (Mésdemil, 2015), una triple publicació que combina la música amb un llibre i un documental. Aprofitant l'estrena també el presentaran en directe al Poliesportiu Municipal de Sella. Abans, però, ja es pot escoltar aquí
Komfusió Foto: arxiu Komfusió

Aquesta nit el Poliesportiu Municipal de Sella acollirà la presentació del segon treball de Komfusió, coincidint amb la publicació d'aquest, després de tres anys de silenci discogràfic. Un poble de cançons (Mésdemil, 2015) és el projecte de la formació valenciana, que publicarà alhora un disc, un llibre i un documental: "La idea que el format CD estava obsolet i havíem de fer alguna cosa més va ser clau per poder anar més enllà", explica Miquel Morales, cantant del grup.

Han utilitzat el concepte 'poble' com a fil conductor entre els tres elements, que tot i que formin part de la mateixa publicació, cadascun té la seva vida pròpia. El llibre narra l'autoficció d'una jove bloguera que escriu sobre els fets del poble on viu. Inclou els textos de Josep Vicent Garcia, els dibuixos de Dani Alemany i les fotografies de Noelia Domènech. 

Al documental es recorreran els pobles del sud a través de les converses de Laia Mas amb músics i gent de l'associacionisme, entre els quals Manolo Miralles (Al Tall), Ximo Guardiola (Owix) i Gaspar Lopez (Sant Gatxo). 



A l'EDR estrenàvem el tema que obrirà aquest darrer disc de la banda, amb el mateix nom que l'àlbum. "Vam decidir que Un poble de cançons seria el nom del segon disc de Komfusió, i que el tema que ens faltava per completar el track list també portaria aquest nom i seria el primer", explica el cantant. Ja està disponible el disc sencer al seu bandcamp.

El treball inclou dos temes verisionats d'Al Tall i Paco Muñoz, i una selecció de poesia musicada de Miquel Martí i Pol, Salvador Espriu, Vicent Andrés Estellés, Agustí Pastor i Antonio Pérez. Estilísticament no distarà gaire del seu anterior treball, Retrobem els orígens (Mésdemil, 2012), però té un so més depurat i tocs de rock. 
Arxivat a: Enderrock