Presentació del Festivalot a Enderrock TV

També hi seran Joan Rovira, Carlitos Miñarro, Xarim Aresté i La Terrasseta de Preixens

| 25/05/2015 a les 15:00h

Comença la recta final del mes de maig i ho fa amb la millor música a Enderrock TV. Dilluns 25 Els Amics de les Arts presentaran la primera edició del Festivalot i dimarts 26 Joan Rovira portarà al directe el seu debut discogràfic. Dimecres 27 serà el torn de Carlitos Miñarro, seguit de Xarim Aresté i La Terrasseta de Preixens

Els Amics de les Arts amb el CD del Festivalot. Foto: Arxiu Festivalot


Després de 10 anys de trajectòria com a artistes als escenaris, Els Amics de les Arts engeguen enguany la seva nova faceta com a impulsors de festivals. El Festivalot és la seva proposta, que tindrà lloc el primer cap de setmana de juny a Girona. Està destinat a un públic familiar, i s'hi podrà sentir entre altres Joan Dausà, Lali Rondalla i Els Catarres. Dilluns, però, qui serà a l'escenari és el mateix quartet interpretant "Apunto Shakespeare", un tema del seu últim disc, Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014). 

Dimarts serà el torn de Joan Rovira, immers en la gira de presentació del seu nou treball, Peix sense espina (Satélite K, 2015). La cançó que portarà per a l'ocasió és la que dóna el nom al disc. Carlitos Miñarro, després d'haver liderat durant 12 anys el grup Naraina, es llança en solitari. Ho fa amb La vida crida (Kasba Music, 2015), un treball diferent del que havia fet fins ara, condicionat pel naixement del seu fill. 

Xarim Aresté visitarà el plató d'Enderrock TV dijous. Hi interpretarà "Lleons marins", tema inclòs al seu darrer disc, La rosada (BankRobber, 2015), que va presentar a la [2] de l'Apolo el 15 de maig. La Terrasseta de Preixens va presentar Candidatura (autoeditat, 2015) fa una setmana. Seran els encarregats de tancar la setmana d'Enderrock TV amb la cançó "Final feliç". 

Les actuacions musicals es podran veure per El Punt Avui TV de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h. També es podrà veure per les televisions de La Xarxa.
Arxivat a: Enderrock