El debut de Miss Mambo & The Mighty Might

Soul i funk en estat pur

| 23/05/2015 a les 15:00h

Després de molts mesos preparant el projecte Miss Mambo & The Mighty Might es presenten en societat amb un vídeo de la cançó "Crazy". El soul i el funk són la seva senya d'identitat, on la veu potent de Mireia Mambo es fusiona amb la sonoritat Old School de la banda. 
Miss Mambo & The Mighty Might. Foto: Arxiu Miss Mambo & The Mighty Might

La carta de presentació de Miss Mambo & The Mighty Might és un clip de la cançó "Crazy", gravat a La Mirona, amb la potent veu de Mireia Mambo al capdavant, acompanyada d'una banda de músics exmembres de The Pepper Pots. Gairebé gestat en secret, la formació presenta un projecte on el soul i el funk amb la sonoritat Old School prendran el paper protagonista. 



Més coneguda per la seva participació en musicals, com el recent rol de Deloris Van Carter a Sister Act, El Musical, Miss Mambo se situa al capdavant de la banda de manera imponent i aclaparadora. I tot i que The Mighty Might debuten amb aquest nom, són gats vells en el panorama. Provenen de diverses formacions de l'escena soul i funk catalana, i han treballat amb artistes de la talla de The Impressions, Eli 'Paperboy' Reed o Maxine Brown

L'agenda completa de concerts es podrà consultar ben aviat al seu web.
Arxivat a: Enderrock