El Sona 9 arriba a Enderrock TV

També ens visitaran Myriam Swanson i Amadeu Casas, Max Sunyer i TAO

| 29/06/2015 a les 15:00h

L'actualitat musical d'aquesta setmana l'encapçala el concurs Sona 9. Els guanyadors del Premi Popular Sona 9 – Canet Rock actuaran al festival, i a més dijous s'acaba la darrera ronda de concerts preliminars. 
Rusó Sala Foto: Elisenda Casadevall

El concurs de maquetes celebra la quinzena edició i creix més que mai. Enguany el guanyador del Premi Popular té l'oportunitat de formar part del cartell del Canet Rock, que tindrà lloc aquest dissabte 4 de juliol al Pla d'en Sala. Així doncs, el grup Lausana visitarà l'espai musical aquest vespre (22.40 h a El Punt Avui TV) per escalfar motors. Però també és una setmana especial per al concurs perquè dijous 2 de juliol s'acaba la fase preliminar de concerts a L'Espai Jove La Fontana de Barcelona.

Myriam Swanson i Amadeu Casas han gravat un nou disc junts, i dimarts en presentaran un tastet en directe amb la cançó "The Evil Devil Blues", però també aprofitaran per parlar dels projectes paral·lels de cadascun d'ells. Dimecres obrirem el mes de juliol amb Max Sunyer, que acaba de publicar nou disc, Illa imaginada (DiscMedi), i dijous serà el torn de la cantautora Rusó Sala, que interpretarà "Eternament company", del seu darrer disc, Fil de coure (Microscopi).

La formació guitarrera TAO s'encarregarà de tancar la setmana d'Enderrock TV, una hora abans de l'habitual (a les 21.40 h). Els barcelonins han finançat el seu nou àlbum, Desafío, gràcies a una campanya de micromecenatge, i donaran la benvinguda al cap de setmana amb la cançó "Una vida gris".
Arxivat a: Enderrock, amadeu casas, enderrock tv, myriam swanson, TAO, rusó sala, max sunyer, sona 9, lausana