L'última Acampada Jove de La Gossa Sorda

Els Catarres, Atupa, Auxili i Aspencat també actuaran a la segona jornada del festival

| 17/07/2015 a les 06:59h

Montblanc es desperta per acollir la segona nit del festival políticomusical de les JERC. Més de la meitat dels protagonistes d'avui vénen del País Valencià: La Gossa Sorda, Aspencat, Atupa i Auxili.
La Gossa Sorda Foto: Arxiu del grup

L'any passat La Gossa Sorda i Aspencat van ser els encarregats d'aixecar més polseguera al festival i per celebrar l''aniversari del festival tornaran a Montblanc. El concert de l'Acampada serà especial per a cadascuna de les bandes: La Gossa Sorda ha anunciat que pleguen veles i per tant, serà la darrera visita dels de Pego al festival, mentre que Aspencat pujaran a l'escenari Independència abans de publicar nou disc al setembre.

Després de començar la vintena edició amb força a ritme de La Pegatina, Brams, Buhos i Boikot, entre altres, l'Acampada Jove segueix la festivitat amb bona música. La Carpa Tio Canya donarà el tret de sortida a la programació amb les actuacions de dues bandes emergents: els egarencs Doctor Prats arriben amb la fusió del seu primer disc Patates amb peix (autoeditat), mentre que des de Montcada de l'Horta el rap d'Atupa donarà pas als concerts de l'escenari gran.

Els Catarres també se sumen a la festa de l'Acampada amb les noves cançons de Big Bang (Música Global) i Ítaca Band també presentarà el tercer disc Temerario (Propaganda Pel Fet!). El reggae anirà a càrrec d'Auxili, banda d'Ontinyent que debutarà amb Dolç atac (autoeditat, 2013) i la cançó que han presentat aquest any "Detonem l'estona".

A partir del migdia i fins ben entrada la tarda, una desena de grups novells es disputaran la final del concurs Música Jove, un certamen que organitzen des del festival arreu dels Països Catalans. També hi haurà actuacions de bastoners i geganters, i xerrades sobre l'actualitat política. Trobareu tota la informació i horaris en aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock, festivals, acampada jove, montblanc