Última parada del retorn de Sopa de Cabra

El Festival Internacional de Música de Cambrils acollirà el tercer concert de la gira '3, 2, 1...'

| 07/08/2015 a les 07:00h

Aquest vespre Sopa de Cabra posaran punt i final al nou retorn. La tercera parada dels gironins serà en el marc del Festival Internacional de Música de Cambrils. El compte enrere arriba a la fi, a l'espera del nou disc previst per al novembre. 
Sopa de Cabra al festival Porta Ferrada en la gira de retorn '3, 2, 1...' 

En aquesta de tres únics concerts el públic que ha assistit al dos anteriors concerts, celebrats al Festival de la Porta Ferrada (18 de juliol) i a Les Santes de Mataró (24 de juliol) han pogut escoltar en directe algunes de les noves cançons que inclourà el nou àlbum de la banda: "Àvia rumba", "NY Reed" i "Wall". 

Aquesta nit al parc del Pinaret de Cambrils les interpretaran una altra vegada, juntament amb les cançons més mítiques que els han forjat com una de les bandes de capçalera de la història de la música catalana. Sopa de Cabra s'acomiadaran de la gira de tres únics concerts 3, 2, 1... i tornaran a l'estudi per acabar de polir el nou disc que estan preparant de cara a la tardor. Coproduït a quatre mans per Valen Nieto i el compositor i guitarrista de la banda Josep Thió, el nou àlbum l'editarà el segell RGB. 

El concert d'avui començarà a les deu del vespre i encara hi ha entrades a la venda a través d'aquest enllaç
Arxivat a: Enderrock, cambrils, festivals, sopa de cabra, retorn