Les descobertes de l'Altaveu

Quatre bandes novelles actuaran a la secció de l'Altaveu Frontera

| 06/09/2015 a les 15:00h
Arxivat a: Enderrock, altaveu, altaveu frontera, festivals
Fa més de vint anys que el Festival Altaveu promou una plataforma per a les noves veus que entren al panorama musical. En el marc de l'edició d'enguany (del 10 al 12 de setembre), quatre grups emergents actuaran a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, i a Enderrock.cat te'ls presentem!
Anna Moliner. Foto: Arxiu Enderrock

La casa no es comença per la teulada, i grups com Sidonie, Manos de Topo, Love Of Lesbian o D'Callaos van pujar a l'escenari de l'Altaveu Frontera quan es donaven a conèixer. Des de l'any 1993 el festival de Sant Boi de Llobregat dóna suport als grups que posen un peu a l'escena. Aquí teniu els protagonistes d'enguany.

Slack Time
Dijous 10 de setembre a les 20.30 h
Per als amants del hip-hop, el rap i el r'n'b. Aquest duet és totalment autònom; s'ho fan tots ells, des de l'enregistament fins a la producció de les cançons. Ja fa dos anys que són a la carretera, i seran els primers d'actuar a l'Altaveu Frontera 2015.
 

Ella Speed
Dijous 10 de setembre a les 21.30 h
El cantautor holandès Rick van den Bosch i el bateria mallorquí Luis Bestard van engegar un projecte conjunt l'estiu passat. Amants de l'experimentació van gravar en només dos dies l'EP Jump for Joy (2014), una fusió del so garatge i underground amb els patrons del blues d'arrels nord-americanes que encisa el cantant i guitarrista.Malvenidos
Divendres 11 de setembre a les 21.30 h
Quartet de rap barceloní que va sorgir de la inquietud i la recerca d'uns alumnes d'estudis de so. Van fer els primers passos com a Sajazz Band, i l'any passat van entrar al projecte del Taller de Músics Cabal Musical, on van poder perfeccionar aspectes tècnics que els han dut a publicar el seu debut homònim amb un nou nom, Malvenidos.
 


Anna Moliner

Dissabte 12 de setembre a les 21 h

L'actriu i cantant Anna Moliner presentarà al Frontera el seu debut musical, Scents (Satélite K, 2014), una fragància personal i intimista que va despertar dins seu en plena adolescència i que finalment ha materialitzat en el seu primer disc d'estudi.