Kepa Junkera a Vilanova i la Geltrú

Sortegem una entrada doble per veure l'acordionista al FIMPT

| 30/09/2015 a les 12:45h

Ja s'acosta el 35è Festival Internacional de Música Popular de Vilanova i la Geltrú, més conegut com a FIMPT. Entre els plats forts d'aquesta edició hi ha l'actuació, el dissabte 3 d'octubre a l'Auditori Eduard Toldrà (20 h), de Kepa Junkera i les Sorginak. Sortegem una entrada doble per anar-hi.
Kepa Junkera

Kepa Junkera
és un dels grans ambaixadors de la trikitixa i de la música basca en general. Al FIMPT, on l'acordionista de Bilbao ha actuat moltes vegades, s'hi presentarà el seu projecte actual, en què commemora 35 anys sobre els escenaris –igual que el FIMPT– al costat del septet femení de veus i percussions Sorginak. Tots plegats ofereixen un repertori d'arrel viu i emocionant a partir dels patrons tradicionals: arin arin, martxas, fandangos...

Vols veure Kepa Junkera i Sorginak al FIMPT?
A Enderrock i Sons de la Mediterrània sortegem una entrada doble per assistir al concert de Kepa Junkera i Sorginak al FIMPT de Vilanova i la Geltrú. Per participar-hi només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb les dades de contacte (nom, cognoms, DNI i telèfon). Teniu temps fins al divendres 2 d'octubre a les 14 h.
Arxivat a: Enderrock