Joan Dausà anuncia una aturada indefinida per al 2016

El 24 de novembre s'estrena la banda sonora que ha fet per al film 'Barcelona, nit d'hivern'

| 30/10/2015 a les 12:11h

Des d'ara i fins al 27 i 28 de desembre vénen unes setmanes frenètiques per a Joan Dausà. D'una banda, estarà immers en la presentació de la banda sonora del film Barcelona nit d'hivern. De l'altra, prepara "una festa per celebrar tot el que ens ha passat". Tot plegat marcarà l'inici d'una aturada indefinida del músic de cara a l'any vinent.
Joan Dausà Foto: Xavier Mercadé

"Han estat quatre anys intensos, amb la publicació de dos discos i dues bandes sonores sense fer cap aturada per descansar. Ara necessitem parar, i valorar on som", relata Dausà. El comiat serà el 27 i 28 de desembre, dates que el músic de Sant Feliu ha dit als seus seguidors que es reservin, sense anunciar encara què prepara per a aquest final d'any.
 
Avui a Els Matins de Catalunya Ràdio ha parlat d'aquest final d'any i també ha interpretat un tema nou del que serà la banda sonora del segon film per al qual ha treballat, dirigit per Dani de la Orden.

  

La recta final de l'any serà intensa. El 4 de desembre s'estrena el film Barcelona nit d'hivern, la continuació de la pel·lícula Barcelona nit d'estiu, també dirigida per Dani de la Orden i amb banda sonora de Joan Dausà. La setmana vinent comencen les preestrenes del film, en les quals Dausà interpretarà en directe les sis cançons noves que ha creat per a la segona edició d'aquesta pel·lícula. La banda sonora ja estarà a la venda i es podrà escoltar en plataformes digitals a partir 24 de novembre.

 
Arxivat a: Enderrock