Le Petit Ramon tanca gira a l'Auditori

Sortegem dues entrades dobles per al concert de dissabte

| 17/11/2015 a les 07:00h

Le Petit Ramon s'acomiaden d'una temporada intensa de tocar en directe Senyores, senyores, senyores (Le Chien Malade, 2015). El grup oferirà un últim concert a Barcelona el dissabte 21 de novembre abans d'allunyar-se dels escenaris un temps. A Enderrock.cat regalem dues entrades dobles per al concert.
Le Petit Ramon Foto: Noemí Elias

Le Petit Ramon tocaran el proper 21 de novembre a L’Auditori. Tanquen la temporada a Barcelona i ho fan acompanyats de la poderosa banda rockera Waldorf Astoria, amb membres de grups com Les Philippes, Vyvian o Trau. El grup esvol acomiadar de la ciutat d’una manera especial, i per això reinterpretaran temes d’anteriors treballs, com per exemple del seu primer disc, que es va publicar l’any 2003. Tornaran al punk, però també a la psicodèlia de temes com “Montjuïc allà al final” o el r’n‘b d'"Autoretrat a les 3″.

En definitiva, serà una barreja eclèctica on el grup barceloní repassarà gran part de la seva discografia i on podreu gaudir del seu pop furiós i urgent de manera íntima. El grup tanca a Barcelona els concerts del seu darrer treball, Senyores senyores senyores (Le Chien Malade, 2015), que va veure la llum al febrer i que consta de dinou cançons on Ramon Faura, artífex del grup, revisa les seves obsessions musicals. Al disc, Le Petit Ramon van voler plasmar, d'una banda, "passatges més experimentals i d'improvisació a l'estudi, i de l'altra, formats més clàssics de cançó pop amb estrofa i tornada", explicava Faura quan va sortir el disc.

Enderrock.cat us convidem a l'última oportunitat per veure com sonen els temes en directe. Per a participar al sorteig de dues entrades dobles per al concert de Le Petit Ramon a l'Auditori, només cal que ompli el formulari següent: 

  • Concurs 'Le Petit Ramon'

  • Dissabte 21/11/2015 - 22 h - L'Auditori. Barcelona

  • En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers "Màiling" propietat de GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L., amb l'objectiu de poder oferir-li els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant escrit a [email protected].
     

  • Should be Empty:
Arxivat a: Concursos, auditori, gira, le petit ramon, barcelona, sorteig