Festa indie a l'Heliogàbal

Entrades exhaurides per al doble concert d'aquest dimecres de Ferran Palau i Alberto Montero

| 02/12/2015 a les 12:00h

Dos cantautors de l'escena independent actuaran aquest vespre a la sala Heliogàbal de Barcelona, un dels paradisos musicals de la capital catalana de petit format. Ja no queden entrades per a la cita, i sense distincions entre dalt i baix de l'escenari, Alberto Montero i Ferran Palau hi presentaran els seus darrers discos, Arco Mediterráneo (BCore Disc) i Santa ferida (Halley Records), respectivament. 

Alberto Montero. Foto: Patricia Gázquez

Nascut a Port de Sagunt, Alberto Montero ha publicat quatre discos en solitari, i el darrer, Arco Mediterráneo (BCore Disc), l'ha portat a mirar enrere: "La mediterraneïtat em serveix com a excusa d'una mirada nostàlgica cap al meu passat, als escenaris comuns de la meva adolescència i joventut", valora l'artista. 

Després de Puerto Príncipe (BCore Disc, 2013), Montero segueix en el terreny pop-folk i d'aires psicodèlics, amb arranjaments fins i íntims que amaneix amb instruments de corda. "No puc evitar fer servir aquest tipus d'arranjaments. Logísticament em costa molt de feina –escriure partitures, quedar amb els músics de corda– i sempre penso: ja no ho faré més. Però al final estic molt influenciat per discos com el Forever Changes (Elektro / Rhino Records, 1967) de Los Angeles Love, que estan ben farcits de cordes i arranjaments més orquestrals", explica el cantautor.

Aquest vespre, però, l'actuació serà "en acústic i a tres veus", una presentació en format íntim per tancar l'any i agafar força per a la gira de l'any vinent. El valencià compartirà escenari amb el projecte personal del cantant i guitarrista d'Anímic, Ferran Palau. Santa ferida (Halley Records) és el segon disc del músic d'Esparreguera, una evolució progressiva de la seva trajectòria on ha guanyat una nova entitat. 

El doble concert serà aquest dimecres a les 21.30 h a la sala Heliogàbal de Barcelona, i ja no queden entrades per assistir-hi.
Arxivat a: Enderrock, ferran palau, alberto montero, sala heliogàbal, barcelona