Els èxits universitaris

Els Catarres, Aspencat i Boikot actuaran el 9 d'abril a la Telecogresca

| 15/02/2016 a les 12:00h

El festival universitari més veterà arriba a la 38a edició amb els grups més populars de l'escena musical del país, des del pop-rock fins a la música electrònica i les sessions de DJ. Amb Aspencat, Els Catarres, Boikot i els productors Yall Vinai, entre altres. 

Aspencat. Foto: Xepo W.S.


Els grans èxits del moment són els protagonistes del cartell de la Telecogresca. El festival universitari establert al Parc del Fòrum de Barcelona arriba el 9 d'abril a la 38a edició. L'organització ha anat variant, sempre formada per universitaris, però l'esperit es manté intacte: apostar per una programació que atreu tots els joves des de diversos vessants musicals.

La gira Supernova d'Els Catarres encapçala el cartell al costat dels valencians Aspencat, que compartiran l'escenari principal amb els madrilenys Boikot.

A l'escenari alternatiu hi actuaran dijeis i productors: el duet italià Vinai i els productors catalans Yall, que han sorprès en les llistes de grans èxits amb el senzill "Hundred Miles", cançó que va aparèixer en un anunci de marca de roba catalana de projecció internacional. Els clàssics de la nit barcelonina DJ Nasty Bass repetiran al festival al costat de Luka Caro, Ruben Rider o José de Rico.

La Telecogresca obre un espai per a bandes emergents i promou el concurs Engresca't, els guanyadors del qual tenen la possibilitat d'actuar a la gran nit, i aquest any els vencedors són Xarxa i Bonk3rs

El cartell d'enguany el tancarà un grup molt especial que acabarà la gira a Catalunya amb aquesta actuació i que s'anunciarà les properes setmanes. 

Les entrades ja estan a la venda a partir de 17 euros.
Arxivat a: Enderrock, festivals, aspencat, els catarres, boikot, telecogresca, barcelona