Mazoni en acústic al Born

Aquest divendres tanca la gira dels 10 anys al cicle Born de Cançons

| 25/02/2016 a les 13:45h

El músic de la Bisbal d'Empordà Jaume Pla clourà la gira del desè aniversari del seu alter ego musical Mazoni aquest divendres al Born Centre Cultural de Barcelona, i queden molt poques entrades a la venda. Amb set discos a l'esquena, recorrerà la seva discografia en un concert acústic que conciliarà amb dues propostes vinícoles de la DO Empordà. 

Mazoni. Foto: Juan Miguel Morales


Fins d'aquí una llarga temporada no tornarem a escoltar "Se'm moren les plantes", "Apocalipsi now" o "Ei, que surt el sol". Mazoni acomiadarà aquest divendres la gira dels deu anys, en la qual ha recuperat cançons de tota la seva trajectòria. La cita del Born serà un concert proper, íntim, i és que Jaume Pla pujarà a l'escenari amb veu i guitarra, en format acústic.

Com ja és habitual al cicle Born de Cançons, hi haurà dos vins que s'encarregaran del toc final del concert: Masia Carreras Blanc, del celler Martí Fabra, i Rec de Brau, del celler d'en Guila. Per a aquesta ocasió, Emovins i Incavi han escollit la DO Empordà, terra natal de Mazoni.

L’autenticitat, la frescor i la lleugeresa d’aquests dos vins de la D.O. Empordà conciliaran a la perfecció amb la proposta de Mazoni, amant de l'espontaneïtat en les seves composicions.
Arxivat a: Enderrock, born de cançons, mazoni, concert