Dijous Paella, millor grup de folk per votació popular, actuaran a la festa dels Premis Enderrock

| 04/04/2006 a les 07:00h

El grup de fusió rumbera més atípic dels Països Catalans ha estat àmpliament reconegut pels lectors d'Enderrock com a millor formació de folk, millor disc i millor directe. Dijous Paella, encapçalat per l'inefable Titot, Àgata Casas i Marc Serrats, entre d'altres, demostrarà en directe a la festa dels Premis Enderrock perquè s'han fet mereixedors del reconeixement popular.
Dijous Paella és un grup de rumba atípic, en què la incoporació d'instruments de vent típics de la cobla (tible, fiscorn i tenora) contribueix a donar un aire diferent i desacomplexat a totes les composicions. El funcionament del grup és completament assembleari, i el resultat del seu treball té molt a veure amb aquest caràcter: s'han autoeditat el primer disc, Dijous Paella. "Va ser una decisió molt meditada", explica Albert Vila, contrabaixista de la formació i exmembre de Brams. "Hem fet el disc per qui encara vol tenir l'objecte a casa, però ho hem penjat tot a internet, a la pàgina web del grup". A més de composicins pròpies, elaborades bàsicament per Titot i Marc Serrats, també realitzen versions d'Ovidi Montllor, Brams, Pau Riba, Roger Mas o La Trinca, i musiquen poetes com Antoni Munné-Jordà, Enric Casasses o J.V. Foix.
Aquesta formació serà l'encarregada de posar part de la banda sonora de la nit dels Premis Enderrock 2006, al costat de Roger Mas i Refree, La Troba Kung-Fú, Whiskyn's i el duet format per Comelade i Casasses
Arxivat a: Premis Enderrock