Connecta't de nou a Enderrock TV

La Folie, Maria Cambray, Seis Pájaros de un Tiro i Gemma Abrié protagonitzen l'última setmana de març

| 29/03/2016 a les 15:00h

Enderrock TV torna després de vacances amb la mona ben païda i l'actualitat musical per bandera. Aquesta setmana La Folie i Maria Cambray presentaran els seus debuts discogràfics, mentre que Seis Pájaros de un Tiro i Gemma Abrié ja han publicat el segon.

La Folie. Foto: Arxiu Enderrock

Dimarts romàntic. La fusió de pop, r'n'b i poesia de La Folie s'ha materialitzat al seu primer disc, Traficants de somnis (Petits miracles, 2016). El 10 d'abril presentaran les cançons a la sala Apolo de Barcelona, i a Enderrock TV escalfaran motors amb el tema "Àvia". 

Dimecres eclèctic. A Amalgama (Temps Record, 2016), la barcelonina Gemma Abrié ha tingut la companyia del multiinstrumentista brasiler Munir Hossn, que presenta un gran ventall d'estils, idiomes i també versions. A l'espai musical interpretarà "Aceptar". 

Dijous volador. El segon disc dels vallesans Seis Pájaros de un TiroAmb cara i ulls (DiscMedi, 2016), es passeja pel jazz i pop i es deixa caure entre la cançó d'autor i la bossanova. El vaivé de la mar arribarà des de Rubí amb la cançó "Sorra de platja". 

Divendres rítmic. Per acabar la setmana Maria Cambray interpretarà la cançó que dóna nom al seu darrer treball, Golpes (Satélite K, 2016), un viatge a ritme de flamenc, rumba, tocs de swing, jazz i soul. 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a divendres a les 22.45 h i els divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.
Arxivat a: Enderrock, Enderrock TV, Gemma Abrié, Seis pájaros de un tiro, Maria Cambray, La folie