Balla l'havanera mestissa "Ànima de corall"

La cançó inèdita a la revista de juny ja té videoclip!

| 20/06/2016 a les 14:59h

Guillem Ramisa s'ha endinsat en el món de l'havanera i per a la revista Enderrock 249 ha compost una cançó marinera inèdita al costat d'Oques Grasses. Ara també podeu veure "Ànima de corall" a Youtube a l'estil dels vídeos balladors de la banda osonenca.

Guillem Ramisa. Foto: Arxiu de l'artista


"Ànima de corall" està inclosa al disc recopilatori Havaneres mestisses (EDR Discos) que s'encarta amb la revista Enderrock de juny. L'àlbum també inclou "Vestida de nit" revisitada per Doctor Prats, els protagonistes de la portada d'aquest mes, i també cançons que s'emparenten amb el gènere com ara "El meu poble" de Txarango i versions com "El meu avi" per Xeic! o "La gavina" ("The Seagull") traduïda a l'anglès per Halldor Mar.

L'osonenc Guillem Ramisa ha tingut la col·laboració d'uns bons amics i veïns de la comarca, Oques Grasses. I segurament han estat ells que han engrescat el cantautor a presentar un videoclip en la línia dels que han elaborat ells per a cadascun dels temes del seu tercer disc, You Poni (Beverly Hills Records). En aquest cas, amb el mar de fons, hi apareix una noia amb hula hoop a ritme d'"Ànima de corall": 

Arxivat a: Enderrock, ànima de corall, oques grasses, havaneres mestisses, guillem ramisa, videoclip, enderrock