La setmana de la cançó a Camallera

El festival celebra la vuitena edició amb Joan Isaac, Rusó Sala i Pau Alabajos

| 22/07/2016 a les 12:00h
Arxivat a: Enderrock, pau alabajos, joan isaac, 8a edició, rusó sala, l'empordà, cançó d'autor, camallera, festivals, borja penalba i mireia vives
Camallera acollirà del 29 de juliol al 7 d'agost el seu festival de cançó d'autor, que enguany celebra el vuitè any d'existència. Amb el lema 'República de les paraules crítiques', el festival aplega Joan Isaac, Borja Penalba i Mireia Vives, Rusó Sala i Pau Alabajos, entre altres.
Joan Isaac Foto: Juan Miguel Morales

El festival Camallera, Cançó d'Autor, dirigit per Pere Camps –Premi Nacional de Música i director del BarnaSants– amb la complicitat dels joves de la Casa de Cultura de Camallera celebra aquest 2016 la vuitena edició. Obrirà l'edició d'enguany a la plaça Feliu de Camallera el músic de llarg recorregut Joan Isaac. El cantautor d'Esplugues de Llobregat interpretarà el seu darrer disc, Joies italianes i altres meravelles (Picap, 2015), on ha versionat una desena de cantautors italians de diverses generacions com Giorgio Conte, Fabrizio de André o Vinicio Capossela. Les 'altres meravelles' són peces d'amics com Silvio Rodríguez, Luis Eduardo Aute o Luis Pastor que Isaac versiona.

Els dies següents, a raó d'un artista per dia, trepitjaran el mateix escenari El Niño de la Hipoteca (30 de juliol), Rusó Sala (31 de juliol), Stella Maris (4 d'agost), Borja Penalba i Mireia Vives (5 d'agost), Dani Flaco (6 d'agost) i Pau Alabajos (7 d'agost).

La República de les paraules crítiques

Sota aquest lema se celebrarà la vuitena edició del festival empordanès. Abans de les actuacions musicals, tindran lloc diverses activitats com ara projeccions de documentals, titellaires i xerrades sobre l'actualitat política. D'una banda el politòleg i líder de Podemos Juan Carlos Monedero reflexionarà al voltant de Política per a temps de confusió: Més enllà de la mediocritat, mentre que el periodista Sergi Picazo moderarà una conversa a tres bandes amb el nom de Què fer? amb la presència dels polítics d'esquerres Xavier Domènech (En Comú Podem), Eulàlia Reguant (CUP) i Joan Tardà (ERC).