Una nit vora el Mediterrani

El 23 de setembre comença La Mercè amb Ramon Mirabet, Love of Lesbian i Animal

| 21/09/2016 a les 15:00h

La ciutat de Barcelona es prepara per a la festa major més multitudinària del 18 al 24 de setembre. Una de les perles dels darrers anys ha estat el concert a la platja del Bogatell.
Ramon Mirabet. Foto: Xavier Mercadé

Les Festes de La Mercè engegaran divendres 23 de setembre amb el concert Mediterràniament, que enguany té Love of Lesbian, Ramon Mirabet i Animal com a convidats. Des de fa tres anys, Estrella Damm organitza a la platja del Bogatell de Barcelona un concert que concilia música i mar: els assistents poden veure els grups pràcticament amb els peus submergits al Mediterrani.

Love of Lesbian s'enlairen fins a volar amb El poeta Halley (Warner, 2016), darrer àlbum de la banda catalana. Encapçalat per Santi Balmes, el grup del Baix Llobregat s'embarcarà a la recerca de la bellesa lírica a dalt de l'escenari. Per la seva banda, Ramon Mirabet és la veu de la banda sonora de l'últim curtmetratge d’Estrella Damm, Les petites coses, amb la cançó "Those Little Things", tema que de ben segur que podrem escoltar en directe. Animal, per la seva part, és una de les bandes que han explotat enguany una dicotomia festiva: romàntics en la seva poesia i canalles a l’escenari.
Arxivat a: Enderrock