El Curtcircuit engega temporada de tardor

El primer concert serà l'1 d'octubre amb Astrio

| 01/10/2016 a les 07:00h

Des de febrer i fins a final d'any torna la proposta eclèctica, flexible i imprevisible del cicle de concerts itinerants Curtcircuit. Astrio llançaran el tret de sortida de la programació d'aquests mesos, on també es podrà veure Setembre, Lax'n'Busto o Sara Pi.
Astrio. Foto: Noemí Elias

El cicle que vol reivindicar el paper de les sales i facilitar concerts i visibilitat a grups emergents engega nova edició de tardor aquest octubre. Organitzat per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), el Curtcircuit d'enguany celebra els 15 anys de la seva creació, amb una gala el 25 d’octubre a la sala Apolo, fent d'aquesta una temporada ben especial.

La programació de tardor queda repartida de la següent manera: Astrio i Santi Careta (1 d'octubre a la sala Apolo de Barcelona i 4 de novembre a la sala Zero de Tarragona), Death i The Sinciders (6 d'octubre al Marula Café de Barcelona), Sara Pi i Enric Verdaguer (6 d'octubre a la sala Luz de Gas de Salt), l'espectacle Femení i singular amb The Sey Sisters, Helly Kapowsky, Maria Rodés, Nuu i Flamingo Tours (el 14 d'octubre a la sala Bikini de Barcelona), Kwame Afrovibes (15 d'octubre al Diobar de Barcelona) i Exxasens i Jardín de la Croix (21 d'octubre a la sala Bikini de Barcelona). Al novembre, a més d'Astrio a Tarragona, també actuaran Lax'n'Busto i Setembre (4 de novembre a la sala Razzmatazz de Barcelona), Gaylads i Soweto (8 de novembre a la sala d'Apolo de Barcelona) i Santos i Santi Campos & Herederos (18 de novembre a la Sidecar de Barcelona).
Arxivat a: Enderrock