Txarango tornen a l'estudi i a l'escenari

Presentaran el tercer disc al Viñarock 2017

| 29/09/2016 a les 17:00h

Després de més d’un any de silenci, Txarango anuncia que aquesta tardor torna a l’activitat. La banda entrarà a l’estudi a gravar les cançons que formaran part del seu esperat tercer disc i presentarà els nous temes en directe a l'abril en el marc del festival Viñarock que se celebra a Villarrobledo.
Txarango Foto: Arxiu del grup

La marea Txarango torna a ser aquí. El grup de Sant Joan de les Abadesses torna a la fàbrica de somnis i esperança: aquesta tardor la banda torna a l'estudi per enregistrar els temes del tercer disc, del qual encara se'n sap ben poc. També han anunciat que el primer concert que oferiran amb el nou disc sota el braç serà l’abril de l’any vinent en el marc del Festival Viñarock a Villarrobledo, que enguany celebra la 22a edició els dies 28, 29 i 30 d’abril.

La tercera entrega
Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012) va ser un debut on mostraven les cartes: l’amor pel llegat de Dusminguet i el mestissatge poètic, la passió per l’envelat de festa major i el màxim respecte per la patxanga ben entesa. Després de l'èxit del primer disc, el grup reapareixia amb un treball on explicaven cap a on volien anar: amb Som riu (DiscMedi, 2014) insistien en les línies mestres estilístiques. Caldrà esperar què ens porta la tercera entrega.
Arxivat a: Enderrock