Ferran Palau tanca la ferida

Acaba gira el 9 de desembre a Barcelona

| 07/12/2016 a les 07:00h

Ferran Palau posa punt i final a la seva gira després d'una setantena de concerts que han servit per donar a conèixer el seu aclamat segon disc, Santa ferida (Halley Records, 2015), que dirà adéu el 9 de desembre al CAT de Gràcia a Barcelona.


Després del seu debut amb L’aigua del rierol (Amniòtic Records, 2012), Ferran Palau, més conegut com un dels líders del grup Anímic, va presentar fa un any el seu segon treball discogràfic en solitari, Santa ferida (Halley Records, 2015). El disc, ideat i gravat al llarg de dos anys juntament amb Jordi Matas (Seward) i amb l'ajuda final de la mítica AKG Spring Reverb, cortesia de Joan Pons (El Petit de Cal Eril), es va regravar fins a tres vegades per tal de trobar aquella màgia sempre present en els discos d'aquest prolífic i exquisit artista. Tot i que Palau no s'acabi d'allunyar de les temàtiques que sempre l'han atret i inspirat, com ara la mort, la religió i la culpa, en aquest àlbum sí que hi ha present una sensació més lleugera, i hi sobresurt una estètica i atmosfera estiuenca. L'artista porta mesos fent gira amb aquest àlbum, que el va fer guanyador del Premi Enderrock de la crítica al millor disc de cançó de l'any.

La darrera cita per tancar la ferida serà el 9 de desembre al CAT de Barcelona, i les entrades es poden obtenir a través del web de l'artista.
Arxivat a: Enderrock