Funkystep & The Sey Sisters i Copa Lotus a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Ljubliana & the Seawolf, Sam & la Banda dels Reptes i Ramon Porta

| 10/10/2016 a les 15:00h

De dilluns a divendres l'actualitat musical dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà del programa Enderrock TV. Els grups protagonistes de la setmana són cinc, i aquests dies els toca a Ljubliana & the Seawolf, Funkystep & The Sey Sisters Copa Lotus Sam & la Banda dels Reptes i Ramon Porta.
Copa Lotus. Foto: Jordi Fernàndez

Dilluns d'emocions contingudes. El quintet barceloní Ljubliana & the Seawolf va començar a principi del 2012, amb la idea de presentar un format acústic i unes cançons inspirades en l'escena londinenca de música al carrer (Jim Dakota, Into the M00n, Brondi Bros...). Donen continuïtat al seu debut ReMi (autoeditat, 2013) amb una segona entrega anomenada Vaine House.

Dimarts de ritmes afroamericans. Si parlem de soul i funk, The Sey Sisters ja porten anys a l'escena catalana. Ara juntament amb Funkystep presenten el primer disc, A Matter of Funk (RGB Suports, 2016), i tal com explica Edna Sey "és un treball molt positiu i que inclou un aire reivindicatiu sobre l'amor, la llibertat i la importància de viure el moment".

Dimecres d'escola. El segon disc de Copa Lotus, Batxillerat nocturn (RGB Suports, 2016), ve carregat amb molta força i treball al darrere. Aquesta vegada han volgut ser més atrevits, i presenten 11 temes que volen sorprendre fugint del toc més clàssic del primer disc. Hi han volgut reflectir tota mena de personatges que podem trobar a la nit, i d'aquí ha sorgit el títol. Dimecres a plató interpretaran "Aquàtic paradís".

Dijous de noves creacions. Sam & la Banda dels Reptes és el projecte iniciàtic de Sam Ramos i quatre músics de llarga trajectòria, que enguany presenten un recull de cançons captivadores en què han estat treballant durant els darrers anys. És el que ells defineixen com "Una lluita cap al sentir".

Divendres commovedor. Ramon Porta presenta el seu primer disc, Paraules meteor (Microscopi, 2016), un treball introvertit i lluminós, com una d’aquelles estrelles que es contrauen i que contenen més llum que massa. Tot passa a poc a poc, però la tensió fa que no puguis parar de mirar. En directe tocarà "L'ham".

Arxivat a: Enderrock