Chet, Lakaste i Paper de Plàstic, finalistes del Sona9

El 15 de novembre se celebrarà la final en directe a la sala Apolo de Barcelona

| 03/11/2016 a les 10:23h

ChetLakaste i Paper de Plàstic es disputaran el primer premi de la XVI edició del concurs Sona9 el dimarts 15 de a la sala Apolo de Barcelona. Les invitacions a la final del Sona 9 es poden aconseguir a través d'aquest formulari.
Finalistes Sona 9 2016 Foto: Carles Rodríguez

Chet
(pop, Barcelona), Lakaste (pop-folk, Figueres) i Paper de Plàstic (rock, Barcelona) són els tres grups que han superat amb bona nota totes les proves del concurs i que s’han classificat per a la gran final de la 15a edició del Sona9, que se celebrarà el proper dimarts 15 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.

Les portes de la sala s'obriran a les 19.30 h i la final començarà puntual a les 20 h. La gala de la gran final del Sona 9 2015 tindrà tres parts ben diferenciades. A la primera actuaran els tres grups finalistes:  Chet, Lakaste i Paper de Plàstic. A la segona, i mentre el jurat decideixi el veredicte final, es podrà gaudir de l'actuació de Coet (Premi Èxit 2015), que presentarà les cançons del seu primer disc, Passi-ho bé (autoeditat). 

El nom del grup guanyador del Sona9 es farà públic durant l’entrega de premis que es realitzarà quan s'acabin totes les actuacions, a la part final de la festa. El programa Sona9 d'iCat.cat transmetrà la final en directe i donarà a conèixer el guanyador del Sona9 2016.

Les invitacions per assistir a la final es poden aconseguir a través del següent formulari.
Arxivat a: Enderrock