Belda & Sanjosex i Mariona Sagarra a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Ghost Trip, Hola Chica i Ca Vell

| 20/02/2017 a les 14:45h

De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Belda & Sanjosex, Mariona Sagarra, Ghost Trip, Hola Chica i Ca Vell.

Belda & Sanjosex. Foto: Nèstor Noci

Dilluns de folk. El bisbalenc Carles Sanjosé s'ajunta a l'acordionista diatònic sabadellenc Carles Belda en un projecte que va merèixer el premi a la producció musical en cultura popular i tradicional Teresa Rebull. Units i amb el nom Belda & Sanjosex, són els guanyadors del premi Enderrock 2017 de la crítica a millor disc de folk. Avui interpreten "Els dotze lladres" al plató d'Enderrock TV, i aquest divendres 24 de febrer actuaran al BarnaSants

Dimarts de paraules sinceres. La cantant i compositora Mariona Sagarra serà aquest divendres al Born de Cançons interpretant poemes de Montserrat Abelló. El disc titulat Deixa'm tornar-te a dir (Satélite K, 2016) està replet de paraules directes i sinceres. Mariona Sagarra presentarà en directe "Caminar ciutat endins". 

Dimecres en potència. Ghost Trip és un grup barceloní de hard rock amb vocalista femenina. Amb una contundència impecable i amb creacions properes a l'estil de Guns N' Roses, AC/DC, Bon Jovi i grups més nous com Alter Bridge o Slash, ens sorprèn Ghost Trip. El grup, que destaca per tenir com a vocalista principal una veu femenina, actuarà aquest divendres a la sala Bóveda de Barcelona, on presenten l'EP Reincarnation. De moment tocaran "Fisherman" a Enderrock TV.

Dijous d'Hola Chica. Tot i el nom que els presenta, el seu primer àlbum parla de les relacions humanes que han tingut els integrants del grup. D'aquelles coses que en un moment o altre marquen, com el desamor o la pèrdua, però tornant a la felicitat que desprèn el seu nom, també hi trobem relacions que ens deixen un resultat positiu. El grup ha escollit "You Hit" per presentar-nos un primer àlbum, Magnetism (Blind Records, 2016). El proper dissabte 25 de febrer oferiran un concert a la sala Continental de Barcelona on sonaran la resta de cançons del disc. 

Divendres d'idees de poeta i música. Ca Vell arriba amb Culpes perdonades (Microscopi, 2016), el seu últim treball. Les paraules dels poetes Xulio Ricardo Trigo, Pere Joan Martorell, Rosa Font i Llorenç Gomis ocupen un gran lloc d'aquest nou treball de Ca Vell, que també ha deixat espai per a lletres de creació pròpia. Tot i que tornen a passejar-se per camins grisos i de solitud, han deixat una mica de banda la foscor del seu anterior disc, Decadents (autoeditat, 2013). Podrem veure si es així amb la cançó que tocaran al plató, "Girona".  

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més també es pot veure en una vintena de televisions associades a La Xarxa. 
Arxivat a: Enderrock