Un bon plat de pop

Els barcelonins Chet, premi Joventut del Sona9, publiquen el seu primer disc

| 26/02/2017 a les 15:00h

Durant el mes de gener el quintet Chet es va tancar als estudis Cadenza per gravar les cançons de Plans (U98 Music), un EP amb quatre cançons de pop-folk d’autor sensible i exquisit. A EDR estrenem en exclusiva la cançó “Fotograma”, que formarà part del seu primer disc.


Recentment fitxats per la nova discogràfica inedependent U98 Music, el divendres 3 març ja es podran trobar les cançons de Chet en format digital, i el dia 9 en format físic i en edició limitada al concert de presentació al BarnaSants.

Aquest EP és el resultat d’haver obtingut el premi Joventut del Sona9, i per a Toni Giménez, el seu cantant i guitarrista: “Servirà d’avançament del primer LP, que publicarem al setembre”. El disc inclou les cançons “Els somiadors”, ”Fotograma”, “Plans” i “La joia”.



Aquesta última, un poema musicat d’Isabel Robles, es va gravar a la Bucbonera Studios durant les proves del Sona9: “Ens va agradar molt com va quedar i hem pensat d’incloure-la al disc. Ja forma part del repertori de la banda”. Segons el cantant i líder de la formació: “Les cançons han patit un petit canvi en la idea original i ara sonen amb molta més força i més electrificades”.

La presentació del disc en directe serà al Centre Cultural Albareda de Barcelona en el marc del festival BarnaSants el 9 de març, i al Centre Cultural Blanquerna de Madrid el 24 del mateix mes. A l’estiu Chet també actuarà a festivals com l’Aphònica de Banyoles, l’Embassa't de Sabadell o el Fringe, a l’Estartit.
Arxivat a: Enderrock