La nova banda de Jimmy Piñol

El bateria de Lax’n’Busto actua aquesta nit a Blanes

| 24/02/2017 a les 15:55h

Sonic Brother és una banda de tribut a Lenny Kravitz, tot i que el seu repertori també inclou Led Zeppelin, Jimi Hendrix, AC/DC, Foo Fighters, Nirvana, Ramones i temes de creació pròpia. 

Sonic Brother. Foto: Arxiu del grup

Ja fa quatre mesos que Lax’n’Busto va anunciar que es prenia un període de desconnexió que els mantindria allunyats dels escenaris i de la dinàmica de preparar i disc i presentar-lo en directe. L’objectiu era esponjar una mica les idees per poder seguir fent cançons amb la frescor característica de la banda. Segons el bateria del grup, de moment cadascú està treballant per la seva banda i encara no han quedat per posar en comú aquesta feina.


En aquest temps, Pemi Rovirosa ha muntat un estudi de gravació i Jimmy Piñol s’ha endinsat en una nova aventura musical: Sonic Brother. Es tracta d’un grup nou liderat per l’irlandès Peter Michael Smith, i a més de Piñol hi ha també Manuel Lucio (guitarra, Whisky’ns), Martí Riera (guitarra, sorgit del Campus Rock) i David Ibarz (baix, Glamour Band). “Fem un rock clàssic molt contundent i amb molta presència de les guitarres”, explica Piñol.
 
“El grup va néixer d’una proposta de Tinglados Musicales. Fem versions de Lenny Kravitz aprofitant que el Peter hi té una gran semblança física. A banda de les seves cançons també toquem peces que ens motiven. I a poc a poc anem confeccionant un repertori propi amb cançons del Peter. Gairebé ja tenim cançons per fer un disc”, explica el bateria.

Aquesta nit actuen a la sala S’Ona, de Blanes. És tot just la tercera actuació després d’haver tocat a La Travi, de Torredembarra, i a La Parròquia, de Balsareny. Ja tenen programades actuacions a Castelldefels i Badalona.
Arxivat a: Enderrock