Es publica el disc mai editat de Pep Laguarda

Estrenem el tema "Himne ('Namorat')" del CD que editarà DiscMedi

| 17/10/2012 a les 06:59h

El 6 de novembre DiscMedi publicarà una edició especial del disc perdut de Pep Laguarda. Després del reeixit Brossa d'ahir (Ocre-Belter, 1977), un treball considerat una obra mestra de folk psicodèlic (que va ser reeditat el 2004 per DiscMedi i en vinil per Mandrax el 2009), ara es publicarà Plexison impermeable, un disc mai editat enregistrat el 1979 i signat per Pep Laguarda & The Reisons. Aquí podeu sentir un dels temes del disc: "Himne ('Namorat')".


 

Plexison impermeable (DiscMedi, 2012) es va enregistrar fa més de trenta anys als estudis EMI de Barcelona, i és la segona referència discogràfica que es podrà sentir del valencià Pep Laguarda; un disc que mai no es va arribar a publicar, amb set temes en català i dos en anglès on acompanyen l'intèrpret The Reisons: Saki Guillem (bateries, percussió i veus), Agustí Fernández (piano Stainway, orgue Farfisa, Moog i altres teclats), Eduard Altaba (baixos), Joan Bonet (saxos), Lluís Murillo (guitarra) i el trio Les Esdrúixoles als cors.

Cançons il·lustrades
El llibret del disc es complementa amb les explicacions que fan referència a aquest disc mai editat, a més d'il·lustracions signades per Cento Yuste, Rafa Fonteriz, Fran Parreño, Mireia Pérez, César Moragues, Juan Miguel Aguilera, Paula Bonet, Guibo, Álvaro Santamaría, Macdiego, l'Equip Martillopis i Gonzalo Mora.
Arxivat a: Sons de la mediterrània