'Sonos', primer disc de Maram Trio

Mariona Sagarra, Marina Albero i Marc Egea busquen finançament a Verkami

| 19/12/2013 a les 15:02h

La cantant Mariona Sagarra, el violista de roda Marc Egea i la intèrpret de psalteri Marina Albero formen el Maram Trio, grup nascut el 2006, on conflueixen les melodies ancestrals, les harmonies contemporànies i la improvisació. Ara preparen el seu primer disc, Sonos, i impulsen una campanya de micromecenatge per finançar-ne l'edició.
Maram Trio Foto: Eva Pujol

Els integrants del trio expliquen que, tot i ser un grup de petit format, aquest és un projecte de llarg recorregut, fet que ha portat a un profund coneixement artístic entre ells. Ara han decidit enregistrar un àlbum amb una selecció dels diferents repertoris que han anat oferint els darrers anys.
Així, el disc inclourà dues cançons arranjades 'a la manera Maram' del còdex Llibre Vermell de Montserrat; dues cançons tradicionals també especialment arranjades (la catalana "El Rossinyol" i la brasilera "Alvoradinha"); dues composicions de Marc Egea fetes expressament per al disc; una improvisació de Mariona Sagarra, una altra de tot el trio, i encara una de tercera a partir del famós cànon del Llibre Vermell "Laudemus Virginem".
El disc, que ja està enregistrat, es publicarà previsiblement el març del 2014. De moment, ja es poden escoltar tres peces del disc a través d'internet: "Sine Mare Nihil", el cànon "Laudemus Virginem" i el motet polifònic "Imperayritz".
Arxivat a: Sons de la mediterrània