Àngela Furquet al Born de cançons

Aquest dissabte 9 d’abri presenta el seu disc 'De Sol a Son'

| 09/04/2016 a les 09:13h

La cantant castellonenca Ángela Furquet presenta el seu disc De sol a son (Temps Record, 2014) aquest dissabte 9 d'abril al Born Centre de Cultura i Memòria, en el marc del cicle Born de Cançons. La cita és a les 20 h i l'entrada és gratuïta. 


El 2015, Ángela Furquet va guanyar el concurs Urdufolk, al País Basc, i també va ser finalista del Concurs Sons. Aquest dissabte presentarà el seu primer disc, amb producció de Carles Dénia i Aleix Tobias, on reinterpreta el ric món dels cants de treball amb elements de jazz i del folklore llatinoamericà. Una reivindicació del cant com a eina de comunicació i d'expressió.

L’objectiu del projecte, en paraules de la cantant, “és rescatar dels camps espanyols aquelles melodies precioses que conformen la nostra tradició oral per vessar-les en la memòria col·lectiva. Cantant aquestes melodies m’agradaria aconseguir que no quedin oblidades. De Sol a Son és un projecte ple d'històries musicades; històries d’un gran valor que estic convençuda que a tothom semblaran familiars”.

Ángela Furquet és cantant, llicenciada en el Grau Superior de Jazz i Música moderna pel Taller de Músics de Barcelona i professora de cant especialitzada en entrenament Estill (Voice Craft). En l’actualitat imparteix classes a l’Escola Superior d’art dramàtic EOLIA de Barcelona i a l’escola Superior de Jazz i Música Moderna Taller de Músics, també a Barcelona.

Al concert del Born estarà acompanyada de Toni Porcar a la guitarra, Anna Tobias al baix elèctric i percussió, Acari Bertran també a la percussió, Sònia Rodríguez i Claudia Steccato als cors, Andreu Hernàndez com a tècnic de so i comptarà, a més, amb alguna col·laboració especial.

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Ángela Furquet, Born, Folk, De sol a son