Danses del sud, danses del nord

El Ball del Llémena, el 15 i 16 de setembre a Cartellà

| 10/09/2016 a les 07:00h

Per dissetè any s'organitza una trobada de música i dansa tradicionals a Sant Gregori i Cartellà, a l'entrada de la Vall del Llémena. El que va començar el 2000 amb el nom de Festival de la Carbonera és avui un atapeït programa de tallers de dansa i música d'arrel.
Mirabèl serà un dels grups participants al Ball del Llémena

Balls d'arreu dels Països Catalans i d'Occitània, i també activitats vinculades a la cançó tradicional i improvisada, i a instruments com la flauta, formen l'oferta de tallers d'enguany al Ball del Llémena. Els professors seran Sebastià Bover ('Taller de jotes de quatre de Mallorca'), Joan Codina ('Fem música tradicional amb la flauta: la ripataulèra i descoberta del pifre'), Rinaldo Doro ('Canson piemontèise'), David Gràcia ('Danses del Vallès'), David de la Higuera ('Cançó tradicional catalana'), Margarida Joanmiquel ('Iniciació a la cançó improvisada'), Andreu Montes ('Taller de malaguenyes del País Valencià'), Dani PadPé ('Danças occitanas I'), Dani PadPé ('Danças occitanas II'), Beatrice Pignolo ('Danse piemontèise'), Raquel Terraza i Gerard Carles ('Balls del sud de Catalunya').

A més, a les escoles de Cartellà, dissabte 15 de setembre es farà el Ball de les Jornades, obert i gratuït, amb la participació del piemontès Duo Doro Pignolo, l'occità Dani Padpé i els catalano-occitans Mirabèl.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, folk, Ball del Llémena, Cartellà