Festivals

L'hora de l'In-Somni

El 14è festival In-Somni arriba a Girona del 8 a l'11 de juny

Hi actuaran Nacho Vegas, The Toy Dolls, La Banda Trapera del Río i El Drogas, entre altres

| 20/03/2017 a les 12:00h

La Banda Trapera del Río
La Banda Trapera del Río | Arxiu In-Somni
La 14a edició de l'In-Somni ocuparà diferents espais de la ciutat de Girona i la sala La Mirona de Salt, acabada de premiar als premis Enderrock com a millor sala de concerts. 

La inauguració anirà a càrrec del compositor, músic i poeta Nacho Vegas. Al festival presentarà el seu nou llibre de poemes i delectarà el públic amb les cançons del seu últim EP, Canciones populistas (Marxophone, 2015), que van agafant aires de compromís social cada vegada més evidents. Molts el recorden per les seves tonades inspirades en grans músics com Dylan, Leonard Cohen o Nick Cave.  



Dissabte 10 de juny a la sala La Mirona actuaran La Banda Trapera del Río amb un concert-celebració dels seus 40 anys com a banda, la banda de punk-rock de Tarragona Crim i els britànics The Toy Dolls. La festa i la diversió estan assegurades amb els reis del punk. 

A més també hi haurà les actuacions del vocalista i compositor El Drogas, del ja desaparegut grup Barricada, la nova revelació del rock Holy Bouncer, Kinsale, Gringo Star i El Último Vecino.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, El Drogas, La Banda Trapera del Río, The Toy Dolls, Nacho Vegas, Festival In-Somni

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.