Actualitat

El sabor de la música

El cuiner Jaume Biarnés participa en un 'concert show-cooking' aquest 5 d'abril a la Pedrera de Barcelona

Un 440Clàssica&Jazz de cine

| 01/04/2017 a les 15:00h

Els canelons Rossini, un dels menjars que seran presents al concert culinari de la Pedrera
Els canelons Rossini, un dels menjars que seran presents al concert culinari de la Pedrera
Una de les seccions més seguides de la revista 440Clàssica&Jazz és "La recepta clàssica", on el cuiner Jaume Biarnés recrea i relaciona la història de la música i la gastronomia. Aquest 5 d'abril (19 h) farà el salt de les pàgines a l'escenari, amb un 'concert show-cooking' a la Pedrera acompanyat de Xavier Chavarria i música en directe. 

La Fundació Catalunya - La Pedrera presenta aquest abril noves activitats al voltant de la cuina i la cultura. La primera és un concert show-cooking, aquest dimecres 5 d'abril, amb el títol 'Cuina lírica: repertoris i receptaris clàssics'. El xef de la Fundació Alícia, especialista en patrimoni i cuina històrica i col·laborador de la revista 440Clàssica&Jazz Jaume Biarnés, al costat del musicòleg i periodista Xavier Chavarria i d'un duo de veu i piano, faran un repàs dels moments àlgids de la cuina clàssica i dels repertoris més populars de la lírica.

A l'actuació es combinaran demostracions de cuina en directe (les amanides Carmen, Tosca o Aida, els canelons Rossini, el pastís Massini, el préssec Melba...) amb interpretacions en viu i comentaris al voltant de la història i circumstàncies de totes aquestes creacions, que al final es podran degustar.

El cuiner Jaume Biarnés


Els lectors de la revista 440Clàssica&Jazz coneixen prou bé l'entusiasme amb què Biarnés viu la cuina i la música. Al proper número hi haurà una nova demostració d'això, amb un suculent article sobre la relació entre el consomé i la personalitat de Giuseppe Verdi...

Les activitats a l'entorn de la cultura i l'alimentació a la Pedrera continuaran el 19 d'abril amb la proposta sensorial 'Alimenta els sentits! Un viatge poètic pel pa, l'oli i el vi', on es combinaran degustacions i lectures al voltant de la tríada mediterrània (el pa, l'oli i el vi) amb la col·laboració de l'actor
 
.  
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, 440Clàssica&Jazz, gastronomia, cuina, La Pedrera, Jaume Biarnés

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.