Actualitat

El sabor de la música

El cuiner Jaume Biarnés participa en un 'concert show-cooking' aquest 5 d'abril a la Pedrera de Barcelona

Un 440Clàssica&Jazz de cine

| 01/04/2017 a les 15:00h
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, cuina, gastronomia, 440Clàssica&Jazz, La Pedrera, Jaume Biarnés
Els canelons Rossini, un dels menjars que seran presents al concert culinari de la Pedrera
Una de les seccions més seguides de la revista 440Clàssica&Jazz és "La recepta clàssica", on el cuiner Jaume Biarnés recrea i relaciona la història de la música i la gastronomia. Aquest 5 d'abril (19 h) farà el salt de les pàgines a l'escenari, amb un 'concert show-cooking' a la Pedrera acompanyat de Xavier Chavarria i música en directe. 

La Fundació Catalunya - La Pedrera presenta aquest abril noves activitats al voltant de la cuina i la cultura. La primera és un concert show-cooking, aquest dimecres 5 d'abril, amb el títol 'Cuina lírica: repertoris i receptaris clàssics'. El xef de la Fundació Alícia, especialista en patrimoni i cuina històrica i col·laborador de la revista 440Clàssica&Jazz Jaume Biarnés, al costat del musicòleg i periodista Xavier Chavarria i d'un duo de veu i piano, faran un repàs dels moments àlgids de la cuina clàssica i dels repertoris més populars de la lírica.

A l'actuació es combinaran demostracions de cuina en directe (les amanides Carmen, Tosca o Aida, els canelons Rossini, el pastís Massini, el préssec Melba...) amb interpretacions en viu i comentaris al voltant de la història i circumstàncies de totes aquestes creacions, que al final es podran degustar.

El cuiner Jaume Biarnés


Els lectors de la revista 440Clàssica&Jazz coneixen prou bé l'entusiasme amb què Biarnés viu la cuina i la música. Al proper número hi haurà una nova demostració d'això, amb un suculent article sobre la relació entre el consomé i la personalitat de Giuseppe Verdi...

Les activitats a l'entorn de la cultura i l'alimentació a la Pedrera continuaran el 19 d'abril amb la proposta sensorial 'Alimenta els sentits! Un viatge poètic pel pa, l'oli i el vi', on es combinaran degustacions i lectures al voltant de la tríada mediterrània (el pa, l'oli i el vi) amb la col·laboració de l'actor
 
.  

Contingut relacionat


FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Projecte Mut | Michal Novak
01/01/1970
Demana la teva invitació per al concert de dilluns 4 de desembre a la Damm
Puigdemont tocant amb Sopa de Cabra l'any passat | Youtube
01/01/1970
Entre els noms de les llistes a les eleccions del Parlament del 21D hi trobem músics o persones estretament lligades a la música | Ruben Wagensberg, Toni Comín, Laura Borràs i Neus Lloveras són alguns dels possibles diputats amb més vinculació musical
Bob Marley | Francesc Fàbregas
01/01/1970
Entre els centenars de concerts organitzats per de Gay Mercader, aquest és el seu Top 10 | El promotor publica el llibre 'Tour Posters' amb imatges que han marcat la memòria musical de diverses generacions
Deceleratrix en directe
01/01/1970
La banda de mètal eclèctic estrena «Velocitator», cançó del seu primer disc
Joana Gomila | Arxiu
01/01/1970
La mallorquina presenta 'Folk souvenir' al Centre aquest 25 de novembre
Lildami | Carles Rodríguez
01/01/1970
Engega una nova edició de la iniciativa que vol acostar la música a les aules
Deceleratrix en directe
01/01/1970
La banda de mètal eclèctic estrena «Velocitator», cançó del seu primer disc
Koers | Arxiu Halley Records
01/01/1970
El primer àlbum de la banda lleidetana veurà la llum el dia 24 de novembre
Bemba Saoco | David Espert
01/01/1970
Estrenem el primer videoclip del grup hereu de 9Son, que forma part d'un àlbum que veurà la llum aviat i els portarà a les principals capitals europees
Anaïs Vila | Sergi Paramès
01/01/1970
Estrenem el videoclip de la cançó, que forma part de l'àlbum que la cantant ha publicat recentment