Enderrock TV

Itaca Band i Sense Sal a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Apol·lònia, Saltors i La Terrasseta de Preixens

Mazoni i In Crescendo a Enderrock TV

| 12/06/2017 a les 15:00h

Itaca Band
Itaca Band | Michal Novak
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Apol·lònia, Itaca Band, Saltors, La Terrasseta de Preixens i Sense Sal

Dilluns d'evolucions modernes. Apol·lònia Canta Maria Cinta (Blau, 2016), un disc en el que versiona i fa propis els temes de la que va ser nena prodigi de la Nova Cançó Maria Cinta. La cantant mallorquina visita el plató amb el tema "Escriu-me" acompanyada de la cantant Maria Cinta, que hi serà present per escoltar un dels seus temes en veu mallorquina i amb evolucions cap al soul i el pop més actuals. 

Dimarts d'explosions. Itaca Band és portada del mes de juny de la revista Enderrock i acaba de treure el seu quart disc, Explosiva (Halley Records, 2017). Després d'una gira que els va portar fins al Japó amb el seu treball anterior, Temerario! (Propaganda pel Fet!, 2015), i que s'ha vist reflectida al seu nou disc, ara inicien una nova gira estiuenca que els durà fins al Nepal. A Enderrock TV interpretaran "Un nou element", i el 23 de juny es podran veure de manera totalment gratuïta a l'Estartit e el marc del Festival Ítaca.  

Dimecres familiars. Els germans Saltors porten més de trenta anys amb una guitarra a les mans. Fingertips (DiscMedi, 2017) és el seu últim disc a base de ragtime i jazz manouche, tot en acústic. Al plató tocaran "La polka manouchera", i el proper dissabte 17 de juny a les 21.30 h seran en concert al Celler Modernista de Sant Cugat en el marc del Sant Cugat al Descobert.

Dijous dialectal. La Terrasseta de Preixens està formada per integrants de dos llocs diferents, Tàrrega i d'Igualada, però això no suposa cap problema per a les seves creacions. Amb un títol Tou (Kasba, 2017) que sembla allunyar-los dels seus escenaris habituals, les festes majors, el grup fa un pas endavant i introdueix ritmes més electrònics al seu repertori. Al plató demostraran que el nom no té res a veure amb el contingut del disc amb el tema "Dius".

Divendres a dieta. Sense Sal es passeja pel pop-folk festiu i es llança de cap a la piscina de l'electrònica en el seu quart disc d'estudi, Només tenim la veu (Música Global, 2017), on queda clar que les precaucions queden només en el nom del grup. Davant les càmeres del plató mostraran "Fàcil". El disc el presentaran el proper divendres 30 de juny al Born de Cançons.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, La Terrasseta de Preixens, Sense Sal, Itaca Band, Apol·lònia, Enderrock TV, Saltors

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.