Enderrock TV

Guillem Ramisa i Xeic! a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Esther Condal, Lídia Pujol i Ocells

Eduard Gener i Els Navegants a Enderrock TV

| 22/05/2017 a les 15:00h

Guillem Ramisa
Guillem Ramisa | Arxiu RGB Suports
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Xeic!, Esther Condal, Lídia Pujol, Ocells i Guillem Ramisa

Dilluns de cridar l'atenció, dilluns de Xeic! Amb un nou disc ple de reivindicació i festivitat, La nit és nostra (U98 Music, 2017), el grup de les Terres de l'Ebre arriba a Enderrock TV. A plató n'interpretaran la cançó "Cada paraula". Si algú es queda amb ganes de més, aquest divendres 26 de maig a les 23.45 h el grup actuarà a la sala RedStar de Valls. 

Dimarts d'ocells anglesos. Esther Condal va començar tocant el piano als 7 anys, als 27 va topar amb el Taller de Músics, i enguany ja ha tret el segon disc d'estudi, Bird (Petit Indie, 2017), després de Home (V&S World Productions, 2012). Davant les càmeres cantarà "Miss Me", tema que forma part del nou disc. 

Dimecres de records. La cantautora barcelonina Lídia Pujol és un altre dels noms sortits del Taller de Músics. Després d'una llarga carrera cantant cançons populars catalanes i temes originals, arriba a Enderrock TV per interpretar "País petit" de l'àlbum Verges 50 (Ariola, 1980) de Lluís Llach

Dijous de vivències. El grup Ocells treu aquest divendres 26 de maig el seu primer disc d'estudi, A la pell (Microscopi, 2017). Creat a partir d'històries personals, a plató podrem gaudir del tema "Mirant a dalt", un dia abans de la sortida del disc. 

Divendres de paraules sentides. El músic i poeta de Roda de Ter Guillem Ramisa estrena l'any amb l'EP Bondat senzilla (RGB Suports, 2017). Al programa presentarà el tema "L'arbre ple de flors", en format acústic fent duet amb el cantant i compositor Roger Usart, el divendres 9 de juny a les 21.30 h al jardí del Centre Cívic Can Pau Raba de Vic.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Lídia Pujol, Ocells, Esther Condal, Guillem Ramisa, Xeic!, Enderrock TV

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.