Enderrock TV

Mazoni i In Crescendo a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Vidal Soler i Somboits

Maria Arnal i Marcel Bagés i el jove grup Xakras a Enderrock TV

| 06/06/2017 a les 15:00h

Mazoni
Mazoni | Juan Miguel Morales
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Aquesta setmana escurcem la programació amb un total de quatre actuacions. Els protagonistes són In Crescendo, Mazoni, Vidal Soler i Somboits

Dimarts és un happy day. El jove grup In Crescendo és conegut per haver participat i haver guanyat la segona edició del programa musical de TV3 Oh Happy Day! Amb arranjaments de temes clàssics però també moderns arriben al plató d'Enderrock TV amb "El trencanous". En directe, els podreu veure el proper 22 de juliol a la sala Barts de Barcelona en el marc del Festival Grec.

Dimecres d'abraçades. La lletra del tema "Part d'un tot" que el cantant Mazoni interpretarà davant les càmeres diu 'sento que jo sóc part d'un tot que m'abraça...'. La cançó forma part del seu últim disc, Carn, os i tot inclòs (BankRobber, 2017). Aquest dissabte actuarà en format acústic a la 12a Festa d'Estiu dels Indiketes a Torroella de Montgrí.

Dijous de Pere TapiasVidal Soler ha encetat aquest 2017 amb tres senzills. Ara participarà al concert d'homenatge al gran Pere Tapias Un pèl nou, un pèl antic, el proper diumenge 18 de juny dins el Festival Internacional de Música Popular Tradicional de Vilanova i la Geltrú. A Enderrock TV en podreu gaudir d'un petit tast amb "Era tan bon home".

Divendres dolços. Un primer disc, Sucre! (RGB Suports, 2017), a base de pop i ritmes llatins porta a Enderrock TV el jove grup de l'Alt Empordà Somboits. El grup que ens recorda "Ja sabíeu que podríem estalviar aigua si no ens dutxéssim mai sols" farà públics properament els llocs on portarà la festa de la salsa i els tocs dolços.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Somboits, In Crescendo, Mazoni, Enderrock TV, Vidal Soler

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.