Actualitat

Raquel Lua i Pep Mirambell són els cantautors guanyadors del Concurs d’Horta-Guinardó

L’edició d’aquest any ha estat la més multitudinària pel que fa a inscripcions i públic

| 20/06/2017 a les 19:30h

Finalistes del concurs
Finalistes del concurs
Mai abans el Concurs de Cantautors d’Horta-Guinardó havia tingut tantes inscripcions, en total 180 (tres vegades més que l’últim concurs, el 2015). La guanyadora d'enguany ha estat Raquel Lua, el segon premi se l’ha endut Pep Mirambell i el tercer ha estat compartit entre Andreu Martínez i Beñat Revuelta.
 
Divendres i dissabte es van dur a terme les semifinals al Centre Cívic Matas i Ramis. Trenta músics van passar a aquesta penúltima ronda, que es van acabar convertint en deu seleccionats per a la final. Diumenge la plaça de les Santes Creus estava plena de gom a gom amb 400 persones que van aguantar les quatre hores de música. A més dels finalistes, també va tocar El Sobrino del Diablo, veí del barri que va presentar la jornada i va tancar la nit amb un petit concert.
 
El Concurs de Cantautors d’Horta-Guinardó és el més antic de Catalunya i el segon més antic de l’Estat espanyol. Hi han concursat a l’inici de les seves carreres noms tan reconeguts com els germans Muñoz (d’Estopa), Rafa Pons, Maika Makowski, Anna Roig, o l’últim guanyador, Guiem Soldevila.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Concurs de Cantautors d'Horta-Guinardó, concurs, cantautors, Barcelona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.