Actualitat

​La [2] de l'Apolo tanca temporalment les portes

La sala petita de l'Apolo se sotmetrà a obres d’ampliació i millora de serveis

La sala gran continuarà oberta i programant durant les obres

Concert de Cracker a la sala La [2] de Barcelona

| 21/06/2017 a les 14:13h

L'Apolo [2]  durant un concert.
L'Apolo [2] durant un concert. | Xavier Marcadé
Una de les sales amb més activitat musical ininterrompuda durant onze anys de vida tanca per primera vegada les portes per transformar-se en un nou espai. El proper dia 3 s’efectuarà el tancament provisional, i la reobertura de la sala es farà d’aquí a uns mesos, tal com comunica l’Apolo en una nota de premsa. Quan es reobri s’hauran realitzat actuacions de millora en la capacitat de la sala, en l’equipament tècnic (que passarà a ser d’última generació), en els serveis que s’ofereixen i en els accessos a totes dues sales.

Una de les novetats que també ha anunciat l'Apolo és que amb la reobertura s’inaugurarà un nou espai de creació musical que es dirà Ca l’Apolo. L’objectiu d’aquesta nova branca de la marca és potenciar el sector i impulsar-ne la professionalització a través de l’ajuda a bandes emergents i a treballadors del gremi en actiu.

Durant els mesos de remodelació de la [2] l’activitat de la sala gran es continuarà desenvolupant amb normalitat. Inaugurada el 2006, a l’Apolo [2] s’hi han fet més de 4.000 concerts i el club ha ofert sessions cada dia des de que va obrir. L’últim concert abans del tancament serà de HO99O9 el mateix dia 3.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Barcelona, actualitat, sales, Apolo [2]

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.