Concert

Castellar del Vallès recorda Jordi Garrós

El músic de Bars va morir el desembre passat

Participaran en l'homenatge músics que havien compartit banda amb ell

| 01/07/2017 a les 10:00h

Bars, amb Jordi Garrós (a la dreta de tot)
Bars, amb Jordi Garrós (a la dreta de tot) | Matías Chimirri

Bars i amics de Jordi Garrós s'han posat d'acord i aquesta nit retran homenatge al guitarrista desaparegut en un concert en qual es podran sentir algunes de les composicions que Garrós va escriure. “Tocarem les cançons del Jordi. No farem cap peça de Bars que ell no hagués compost”, explica Montse Llaràs, la veu de Bars i una de les impulsores de l’homenatge.

Bars sortiran a l’escenari amb la darrera formació, la mateixa que fa un parell d’anys ja va fer un concert esporàdic: Montse Llarás, Lluís Serra, Toni Moya, Koki, Miquel Prats i Xavi ‘Brother’ Rubio. A partir d’aquí aniran pujant tots de músics que van passar per la banda o que hi van col·laborar en algun enregistrament mentre hi va ser Garrós: Simó Vall, Xavi ‘Bubu’ Prats, Eduard Girbau 'Edi', Núria Llaràs, Pep Gol, Agustí Caixach, Eloi Moya, Quim ‘Benítez’ Vilaplana i Jordi ‘Feelgood’ Coma. A més, també hi serà Llongue, que havia compartit la Sabadell Blues Band amb Garrós i que cantarà l’única peça de la qual l’homenatjat no és l’autor: “Kansas City”.

El concert començarà a les deu del vespre a la plaça del Mirador de Castellar del Vallès en el marc del cicle Nits d’estiu 2017.

Aquest nou concert de Bars torna a posar sobre la taula un possible retorn de la banda. Montse Llaràs ho té molt clar: “No volem engegar Bars un altre cop, però per coses puntuals que ens vinguin molt de gust estem actius i disposats. Bars no vam anunciar a bombo i plateret ni que ens formàvem ni que ens desfèiem. Estem oberts a rebre propostes”. 

Jordi Garrós va morir el 17 de desembre de 2016 a Castellar del Vallès a causa d'un accident domèstic.

Contingut relacionat

Arxivat a: Enderrock, Jordi Garrós, Montse Llaràs, bars

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.