Actualitat

Tot el que has de saber sobre el nou disc de Manu Guix

Al setembre arriba amb 'Després de tot' (Música Global, 2017) el cinquè disc d'estudi del músic

Judit Nedderman, Pablo López o les Barcelona Gospel Messengers hi col·laboraran

Els 19 discos de la segona meitat del 2017 (part I)

| 24/07/2017 a les 11:40h

Manu Guix treurà el 29 de setembre el seu primer disc amb la discogràfica Música Global
Manu Guix treurà el 29 de setembre el seu primer disc amb la discogràfica Música Global | Last Round Films
Una de les novetats discogràfiques que ens depara aquesta segona meitat de l'any és el retorn discogràfic de Manu Guix, un músic enfeinat que de seguida que el temps li ha permès ha gravat el que serà el seu cinquè disc d'estudi. Es dirà Després de tot i per primera vegada el publicarà amb la discogràfica gironina Música Global (fins ara ho havia fet amb el segell Blanco y Negro). 

El pianista comenta que el nou àlbum, que es podrà trobar a les botigues a partir del 29 de setembre, "obre camins cap a un soul d'autor". Guix s'ha encarregat de fer tots els arranjaments de base, i la producció l'han fet a quatre mans amb Roger Rodés. Com no podia ser d'altra manera el disc s'ha gravat a casa, als seus propis Medusa Estudios. De maig a juny d'aquest any el va enregistrar i al juliol va passar les mescles a Nova York per masteritzar-lo.



Pel que fa a col·laboracions, Manu Guix ha animat a participar de Després de tot a la cantant Judit Neddermann amb qui canta a duet, al triunfito Pablo López (que també canta una cançó) i als Barcelona Gospel Messengers,  guanyadors del Premi Enderrock 2017 al millor disc de jazz per votació popular amb Be Here Now (DiscMedi, 2016), que fan de suport vocal en dues cançons. 

L'últim disc de Manu Guix es remonta al 2012, i es deia Pas a pas (Blanco y negro, 2012). Aquests 5 anys de silenci es deuen a la gran quantitat de projectes que el músic té entre mans. Actualment, està ocupat amb l'internacionalització del musical d'El Petit Príncep, amb el retorn d'Operación Triunfo i amb la preparació del disc de La Marató de TV3 d'aquest any.

Amb tot, els últims dos anys ha trobat racons de temps per preparar la seva proposta en solitari: "necessitava aquest període de temps tant llarg per poder preparar les cançons amb tranquil·litat". Aviat sabrem com sonen les noves cançons de Guix
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Manu Guix, disc, Música Global, Després de tot

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.