Efemèrides

40 anys sense Elvis Presley

El rei del rock va morir el 16 d'agost de 1977 a Graceland, a Memphis

Artistes catalans com Núria Feliu, Sangtraït o Cris Juanico han versionat les seves cançons

| 16/08/2017 a les 08:00h

Detall de la tomba d'Elvis Presley a Graceland
Detall de la tomba d'Elvis Presley a Graceland | Xavier Mercadé
Aquest dimecres 16 d'agost es compleixen 40 anys de la mort d’Elvis Presley, conegut mundialment com ‘El rei del rock’. L’aparició d’Elvis Presley va suposar un abans i un després en la història de la música. Ell va saber sintetitzar la fusió entre el rhythm'n'blues negre i el country blanc, i es va fer popular gràcies als seus cops de maluc dalt de l’escenari.

La influència de Presley en la música mundial és evident. A Catalunya encara avui hi ha artistes que se senten hereus del que el rei del rock va fer fa més de 40 anys. A Reus, Ariel Santamaria no dubta, fins i tot, en vestir-se igual que el seu ídol per reivindicar la seva música.

Entre els artistes que l’han versionat en català també hi trobem Francesc Heredero, Queta & Teo, Joe Martin, Ara Va de Bo, Orquestra Plateria, Núria Feliu, Cris Juanico, Sangtraït i Lo Pardal Roquer.

 
Especial: Efemèrides
Arxivat a: Enderrock, Sangtraït, Lo Pardal Roquer, Elvis Presley, Cris Juanico, Núria Feliu, Orquestra Plateria, Ara Va de Bo, Joe Martin, Queta & Teo, Francesc Heredero

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.